Classic Krav Maga

Peruskurssi alkaa 14.10. klo 16:45 – 17:45. Mukaan pääsee lokakuun ajan.
Ilmoittaudu kurssille TÄSTÄ

Classic Krav Maga on järjestelmä, joka sisältää kaikista tehokkaimmat itsepuolustustekniikat, jotka perustuvat vaistonomaisiin liikkeisiin, ovat helposti opittavissa sekä äärimmäisen tehokkaita. Krav Maga on Israelin puolustusvoimien virallinen itsepuolustusjärjestelmä.

Classic Krav Magalla on juuret alkuperäisissä, perustajansa Imi Lichtenfieldin kehittämissä periaatteissa ja tekniikoissa. Israelissa, sekä naisten että miesten täytyi suorittaa asepalvelus, eikä heillä ollut kuin kuusi viikkoa aikaa lähitaistelumenetelmän perusteiden opettelemiseen.
Itsepuolustusjärjestelmän tekniikoiden piti olla sellaisia, että kaikilla oli niitä mahdollisuus käyttää, koosta, iästä, urheilullisuudesta tai fyysisestä suorituskyvystä riippumatta. Keskeinen idea on, että kaikki voivat oppia Classic Krav Magaa.

Jyrki Saario, Classic Krav Magan pääkouluttaja, loi yhteisön, jossa on samanhenkisiä ihmisiä ja he muodostavat järjestelmän sydämen- sillä Classic Krav Maga on paljon muutakin kuin tekniikkamme tai tapahtumamme.

Kokonaisuutena on kyse ihmissuhteista, Classic Krav Magan opettajista, oppilaista ja yhteisöistä joissa me elämme. Nämä muodostavat kanavan, jossa jaamme elintärkeää itsepuolustustietoa/taitoa.

www.saarioacademy.com
www.krvmg.com
www.k-m.fi