Classic Krav Maga

http://www.k-m.fi/

 

 

Seuraava peruskurssi alkaa 18.10 klo 20

Peruskurssi treenaa:

Maanantaisin klo 20-21 ja lauantaisin klo 18-19.

Ilmoittaudu seuraavalle kurssille ja varaa paikkasi 044 980 9279 tai jouni@porinipk.fi

CLASSIC KRAV-MAGA

Classic Krav-Maga on kansainvälinen organisaatio, joka on perustettu vuonna 2012. Tavoitteenamme on opettaa harrastajia aidossa ja alkuperäisessä Krav Magassa – kuten sitä opetti sen perustaja: Suurmestari Imrich ”Imi” Lichtenfeld.

Kirjaimellisesti Krav Maga tarkoittaa kamppailua – kontaktia tai lähitaistelua

Israelin puolustusvoimat (I.D.F.) tarvitsi koulutusohjelman, joka on nopeasti opittavissa ja opetettavissa kenelle tahansa. Vuosien saatossa I.D.F:n toimesta muodostui lähitaistelujärjestelmän koulutusohjelma.

Alkuperäinen ohjelma Israelin armeijan fyysiseen harjoitteluun, ja itsepuolustukseen on kuvattu kirjassa: FIGHTING FIT (1983), jonka on kirjoittanut Eversti David Ben-Asher, (Israelin armeijan lähitaistelun ja fyysisen harjoittelun pääkouluttaja). Classic Krav Maga perustuu tähän koulutusohjelmaan.

Classic Krav Maga on järjestelmä, joka sisältää kaikista tehokkaimmat itsepuolustustekniikat, jotka perustuvat vaistonomaisiin liikkeisiin, ovat helposti opittavissa sekä äärimmäisen tehokkaita. Krav Maga on Israelin puolustusvoimien virallinen itsepuolustusjärjestelmä.

 

www.saarioacademy.com
www.krvmg.com
www.k-m.fi