Etusivu

 

Seuraavat peruskurssit alkavat tammikuussa 10.1 alkaen. Ilmoittaudu mukaan ja varaa paikkasi 

 

Yhdellä maksulla voit osallistua kaikkiin haluamiisi peruskursseihin.

Peruskurssit:

Jyrki Saario Defendo 2,5kk 99€

Classic Krav Maga 2,5kk 99€

+40v miehet 2,5kk 99€

Ironman Kickboxing 2,5kk 99€

Safe Kid (6-10v) 50€/kk

Kuntopotkunyrkkeilyn work shop 2,5h 35€.

(work shop toimii peruskurssina jonka jälkeen tunneille voi osallistua)

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:

jouni@porinipk.fi / 044-980 9279

 

 

Olemme osa kansainvälistä Saario Academyä ja meillä voit harjoitella turvallisesti, kansainvälisesti todella korkealle arvostetun Academyn lajeja, kokeneiden ja koulutettujen ohjaajien ohjaamina.

https://saarioacademy.com/

 

 

 

Itsepuolustus:

Tarkoituksenamme on edistää ja antaa ihmisille tietoa ja taitoa itsepuolustuksesta sekä opettaa ennalta tunnistamaan mahdollisia uhkatilanteita ja toimia niissä. Salillamme harjoitellaan ehkä kahta maailman tehokkainta itsepuolustuslajia Jyrki Saario Defendoa ja Classic Krav Magaa. Molemmat kuuluvat Saario Academyn alle ja salimme sekä ohjaajamme on Saario Academyn hyväksymiä. Lue lisää:

https://saarioacademy.com/

https://www.defendo.fi/

https://k-m.fi/

 

Kamppailu:

Salillamme harjoitellaan Ironman Kickboxing tyylisuuntaa, joka on Jyrki Saarion ja Jonny Andreassonin toimesta aloitettu vuonna 1989 Ruotsissa. Tyylisuunta nostaa suosiotaan kokoajan ja nyt sitä harjoitellaan ja ohjataan jo viidessä eri maassa. Ruotsissa suuriosa potkunyrkkeilysaleista onkin jo Ironman tyylisuunnan saleja. Tyylisuunnassa yhdistyy parhaimmat tekniikat ja taktiikat thainyrkkeilystä, potkunyrkkeilystä, täysi kontaktikaratesta ja nyrkkeilystä. Ironman Kickboxing kuuluu myös Saario Academyn alle ja on myös loistava lisä vahvistamaan itsepuolustustaitoja. Lue lisää:

https://saarioacademy.com/kickboxing/

 

Salillamme saa harjoitella ohjatuissa ja turvallisissa olosuhteissa, joissa jokainen otetaan huomioon yksilönä eikä ketään pakoteta mihinkään.

 

Järjestämme erilaisia tapahtumia ja leirejä sekä yksityistunteja ja muita tapahtumia sopimuksen mukaan. Jos mielessänne on esim. kaveriporukan tai yrityksenne kanssa jokin tapahtuma, niin ottakaa yhteyttä ja katsotaan mitä voisimme tarjota.