Etusivu

 

Olemme osa kansainvälistä Saario Academyä ja meillä voit harjoitella turvallisesti, kansainvälisesti todella korkealle arvostetun Academyn lajeja, kokeneiden ja koulutettujen ohjaajien ohjaamina.

https://saarioacademy.com/

 

 

Jatkamme suositusten mukaisesti ja aikuisten treenit pysyvät toistaiseksi tauolla. Aloitamme harjoitukset välittömästi kun se on suositusten mukaista ja turvallista. Seuraa ilmoituksiamme facebookissa ja instagramissa (self_defense_school_pori)

 

Lasten Safe Kid harjoitukset jatkuvat normaaliin tapaan.

 

 

 

Pysy tiedotuksissa ja tapahtumissa mukana seuraamalla meitä Facebookissa ja Instassa.

 

 

 

Itsepuolustus:

Tarkoituksenamme on edistää ja antaa ihmisille tietoa ja taitoa itsepuolustuksesta sekä opettaa ennalta tunnistamaan mahdollisia uhkatilanteita ja toimia niissä. Salillamme harjoitellaan ehkä kahta maailman tehokkainta itsepuolustuslajia Jyrki Saario Defendoa ja Classic Krav Magaa. Molemmat kuuluvat Saario Academyn alle ja salimme sekä ohjaajamme on Saario Academyn hyväksymiä. Lue lisää:

https://saarioacademy.com/

https://www.defendo.fi/

https://k-m.fi/

 

Kamppailu:

Salillamme harjoitellaan Ironman Kickboxing tyylisuuntaa, joka on Jyrki Saarion ja Jonny Andreassonin toimesta aloitettu vuonna 1989 Ruotsissa. Tyylisuunta nostaa suosiotaan kokoajan ja nyt sitä harjoitellaan ja ohjataan jo viidessä eri maassa. Ruotsissa suuriosa potkunyrkkeilysaleista onkin jo Ironman tyylisuunnan saleja. Tyylisuunnassa yhdistyy parhaimmat tekniikat ja taktiikat thainyrkkeilystä, potkunyrkkeilystä, täysi kontaktikaratesta ja nyrkkeilystä. Ironman Kickboxing kuuluu myös Saario Academyn alle ja on myös loistava lisä vahvistamaan itsepuolustustaitoja. Lue lisää:

https://saarioacademy.com/kickboxing/

 

Salillamme saa harjoitella ohjatuissa ja turvallisissa olosuhteissa, joissa jokainen otetaan huomioon yksilönä eikä ketään pakoteta mihinkään.

 

Järjestämme erilaisia tapahtumia ja leirejä sekä yksityistunteja ja muita tapahtumia sopimuksen mukaan. Jos mielessänne on esim. kaveriporukan tai yrityksenne kanssa jokin tapahtuma, niin ottakaa yhteyttä ja katsotaan mitä voisimme tarjota.