Front Page

 

 

Pysy tiedotuksissa ja tapahtumissa mukana seuraamalla meitä Facebookissa ja Instassa.

 

Defendo 
Lisää infoa TÄSTÄ

Krav Maga
Lisää infoa TÄSTÄ

Potkunyrkkeily 
Lisää infoa TÄSTÄ

Olemme Porissa toimiva itsepuolustus- ja kamppailuseura. Meillä pyörii harjoitukset viitenä päivänä viikossa ja kaikki harjoituksemme on koulutetun ohjaajan vetämiä.

 

Itsepuolustus:

Tarkoituksenamme on edistää ja antaa ihmisille tietoa ja taitoa itsepuolustuksesta sekä opettaa ennalta tunnistamaan mahdollisia uhkatilanteita ja toimia niissä. Salillamme harjoitellaan ehkä kahta maailman tehokkainta itsepuolustuslajia Jyrki Saario Defendoa ja Classic Krav Magaa. Molemmat kuuluvat Saario Academyn alle ja salimme sekä ohjaajamme on Saario Academyn hyväksymiä. Lue lisää:

https://saarioacademy.com/

https://www.defendo.fi/

https://k-m.fi/

 

Kamppailu:

Salillamme harjoitellaan Ironman Kickboxing tyylisuuntaa, joka on Jyrki Saarion ja Jonny Andreassonin toimesta aloitettu vuonna 1989 Ruotsissa. Tyylisuunta nostaa suosiotaan kokoajan ja nyt sitä harjoitellaan ja ohjataan jo viidessä eri maassa. Ruotsissa suuriosa potkunyrkkeilysaleista onkin jo Ironman tyylisuunnan saleja. Tyylisuunnassa yhdistyy parhaimmat tekniikat ja taktiikat thainyrkkeilystä, potkunyrkkeilystä, täysi kontaktikaratesta ja nyrkkeilystä. Ironman Kickboxing kuuluu myös Saario Academyn alle ja on myös loistava lisä vahvistamaan itsepuolustustaitoja. Lue lisää:

https://saarioacademy.com/kickboxing/

 

Salillamme saa harjoitella ohjatuissa ja turvallisissa olosuhteissa, joissa jokainen otetaan huomioon yksilönä eikä ketään pakoteta mihinkään.

 

Järjestämme myös tapahtumia ja leirejä salillamme sekä ohjaajamme käyvät ympäri Suomen vetämässä itsepuolustusleirejä. Järjestämme myös yksityistunteja ja muita tapahtumia sopimuksen mukaan. Jos mielessänne on esim. kaveriporukan tai yrityksenne kanssa jokin tapahtuma, niin ottakaa yhteyttä ja katsotaan mitä voisimme tarjota.